Hasznos tudnivalók

Lakókocsijainkat OMIS-ba költöztettük!
Kérjük tekintse meg új weboldalunkat: www.omis-lakokocsi.com!

A lakókocsis nyaralás egyedi és utánozhatatlan feeling! Ha már vett részt ilyenben akkor valószínűleg egyetért velünk, ha még nem, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja! A telepített és jól felszerelt lakókocsi egyesíti magában az apartmanok kényelmét, és a kempingezés szabadságát és romantikáját. Természetesen mindenképpen kell kompromisszumokat tennünk egy modern apartman ellenében, de ezt könnyen feledteti a tenger közvetlen közelsége, varázsa! Nincs hosszú séta vagy autózás a városból a partra, bármiért felugorhat strandolás közben (üdítő, sör, harapnivaló) és akár este, éjszaka is dönthet úgy, hogy tesz egy kis fürdőt a kellemes tengerben. Csak egy ugrás.

Fontos, ahogy többször is megemlítettük, a higiénia érdekében ágyneműhuzatot hozzon magával! Ezen felül gyakorlatilag minden megtalálható, ami egy jó nyaralás alapfeltételei közé tartozik. Főzhet, süthet, mikroban melegíthet, akár egy apartmanban! A kocsik árnyas fák alatt állnak, így mindig kellemes a hőmérséklet. A különálló pavilon, a hintaágy és napozók pedig a kényelmes strandolást szolgálják.

Érdemes vízhatlan műanyag papucsot vinni, hiszen az a legtisztább vizesblokkok használatánál is ajánlott. A lakókocsik természetesen rendelkeznek fagyasztóval és hűtővel, de kisebb hűtőtáska hasznos lehet közvetlen a parton, valamint a kirándulásoknál. Amennyiben szeret úszni, sokat fürdeni, mindenképpen ajánljuk, hogy vigyen magával búváruszonyt és szemüveget, fantasztikus élményben lesz része!

Egy szó mint száz, a közvetlen tengerparti lakókocsis nyaralás az aktív, hangulatos pihenés legjobb helye! Ahogy honlapunkon is megismerhette, Omis és környéke az egyik látni- és kirándulnivalókban leggazdagabb része a gyönyörű horvát tengerpartnak. Sziklák, folyók, kanyonok, vízesések, erdők, tavak, jellegzetes városkák és természetesen a ragyogókék adriai-tenger!

Elérhetőségek: makarska@makarska-lakokocsi.com, 06-30/282-40-80, 06-30/474-56-75. Minden jog fenntartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert