Tudnivalók

Lakókocsijainkat OMIS-ba költöztettük!
Kérjük tekintse meg új weboldalunkat: www.omis-lakokocsi.com!

Foglalás és fizetés

A lakókocsi foglalásához kérjük, hogy töltse ki online jelentkezési lapunkat, vagy diktálja be telefonon az adatait. Ezen az előzetes foglalás után a részvételi díj 50%-át kell befizetni az általunk az általunk megadott címre, amit a foglalás visszaigazolásakor megkapnak. A foglaló megérkezésével történik meg a szállás végleges lefoglalása. Mi postai úton megküldjük a foglalási elismervényt. A nyaralás előtt mintegy 3 héttel szükséges a fennmaradó 50% megfizetése, így még biztonságosan postai úton is odaér címükre a ?Lakókocsi bérleti szerződés? (részvételi jegy), amely egyben a szálláshely maradéktalan kifizetését is igazolja. Kérjük ezt a részvételi jegyet VIGYE MAGÁVAL Horvátországba!

Üdülőhelyi díj (Kurtaxa)

Minden horvát tengerparton nyaraló turistának üdülőhelyi díjat kell fizetni. Ennek mértéke:

  • Gyermekeknek 12 éves korig ingyenes
  • 12-18 éves korig 50%-os kedvezmény
  • Felnőtteknek 7 Kn / fő / nap

Bevezettek Horvátországban egy egyszeri regisztrációs díjat, mely 10 Kn / fő, kortól függetlenül.

Pénzváltás

A kemping recepcióján eurót és forintot is váltanak, ezen kívül a városban több bank és bankautomata is rendelkezésre áll! Célszerű, ahol lehet (bolt, benzinkút) bankkártyával fizetni.

Bevásárlás, tankolás, autószerviz

Mivel a kemping a város belterületén fekszik, 300 méteres körzetben minden megtalálható. Autógáz tankolására is van lehetőség!

Érkezés (Bejelentkezés - Kijelentkezés)

Érkezéskor a kemping recepcióján kötelesek regisztrálniuk és azonosítaniuk magukat személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel. A lakókocsik kulcsait a névre szóló „Lakókocsi Bérleti Szerződés” felmutatásával a kemping recepcióján vehetik át, az egyszeri regisztrációs díj (10 Kn/fő életkortól függetlenül), az üdülőhelyi adó (18 év felett 7 Kn/fő/nap, 12-18 éves korig 3,5 Kn/fő/nap, 12 éves kor alatt ingyenes) és 250 KUNA kaució megfizetését követően (ezeket ELŐRE kell rendezni). A KAUCIÓ A NYARALÁS VÉGÉN, A KULCSOK LEADÁSAKOR VISSZAJÁR, amennyiben a lakókocsikat tisztán, sértetlenül, ép felszereléssel hagyják el (ezt a kemping személyzete ellenőrizni fogja)!

Vissza az Árak, turnusok oldalra... Tovább a Jelentkezés oldalra...
Elérhetőségek: makarska@makarska-lakokocsi.com, 06-30/282-40-80, 06-30/474-56-75. Minden jog fenntartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert