Kemping

Lakókocsijainkat OMIS-ba költöztettük!
Kérjük tekintse meg új weboldalunkat: www.omis-lakokocsi.com!

Jure kemping térképe

A Jure kemping (Splittől nem messze, Makarska északi részén, egy fenyőerdő közepén áll) könnyen megközelíthető, a főúttól nem messze, de mégis a zaj szempontjából tisztes távolságban található. Autóikat 2 őrzött parkolóban fogadják.


A lakókocsik szép, árnyas fenyőfák alatt, enyhe lejtésű teraszos parcellákon, a vizesblokkok közelében vannak elhelyezve. A strand a szállástól kb. 200-300 méter (a Jure kemping és a tengerpart között a Makarska Teniszklub várja a sportolni vágyókat).

jure kemping recepciókemping estekemping nappalJure kemping fenyőkJure kemping fenyőkMosdó, wcZuhanyzóMosogatóVizesblokkParti sétány

A kemping területén hangulatos étterem is van terasszal, ahol a vendégek a hagyományos mediterrán finomságokat kóstolhatják végig, és igény szerint akár félpanziós ellátásra is be lehet fizetni (14 EURO/nap/fő, kicsi gyerekeknek ingyenes amennyiben a szülők ott étkeznek). Ha hangulatos társasági életre vágynak, a kávézó vagy a lounge bár is jó választás.

Jure kemping étterem jure étlap

A közelben van pékség friss áruval és bolt, nem messze pedig a Konzum szupermarket.

Makarska bolt

Éjfél és reggel 7 óra között csendnek kell lenni a kemping szabályzata szerint, rádió, tévé, hangszerek hangos használata és az éneklés, kiabálás nem megengedett ez idő alatt!

Mivel nagy a tűzveszély, a tűzgyújtást törvény tiltja!

A kemping weboldala az alábbi linken található:
http://www.kamp-jure.com/en/

Érdemes megtekinteni az itt található kis videót is a kempingről!

Elérhetőségek: makarska@makarska-lakokocsi.com, 06-30/282-40-80, 06-30/474-56-75. Minden jog fenntartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert