Képgaléria (kattintson a képekre a nagyobb nézetért!)

Lakókocsijainkat OMIS-ba költöztettük!
Kérjük tekintse meg új weboldalunkat: www.omis-lakokocsi.com!

A lakókocsik kívülről

"A lakókocsi és az elősátor előlről, a külső pavilonnal, és a hintaággyal. (mind tartozék!)"

"A lakókocsik árnyas fák alatt állnak, így a tűző naptól védve vannak!"

"Nagyobb baráti társaságnak akár kettő vagy több, közvetlenül egymás mellett fekvő nyaralóegységet is tudunk biztosítani."

A lakókocsik belülről

AA lakókocsi 2 fő alvó részből áll

A kisebb 2 személyes rész elszeparálható, párok részére.

A nagyobb, mérettől függően két-három személyes.

Középen pedig kis közlekedő, szekrényel, beépített berendezésekkel.

"Minden lakókocsi hálófülkéje egy nagy teljesítményű klímaberendezéssel van ellátva, mely az izzasztó kánikulában is rövid idő alatt a kívánt hőmérsékletre hűti a levegőt vendégeink tökéletes pihenése érdekében. "

Elősátor

Az elősátor tulajdonképpen kis társalgó, ebéd, vacsora hangulatos nyári helye. Itt található a konyhai felszerelés, illetve az asztal, székekkel, ahol kisebb társaság helyet foglalhat. Fontos, hogy az elősátor fa talapzaton áll, műanyag padlóval borítva, így nincs homok, föld és por! Könnyen tisztítható ezáltal, és barátságos.

"Mint látszik, a konyhai felszerelések egy helyen szolgálják nyaralóink kényelmét. A képen balra nyílik a lakókocsi ajtaja, jobbra pedig a bejárat az elősátorba."

"A képen is látszik, minden elősátorba nagy hűtőszekrényt terveztünk, hogy a nyári hőségben az italokat is hidegen lehessen fogyasztani, a fagyasztórész pedig az otthonról hozott, előre elkészített ételeket, vagy akár a halpiacon vásárolt tengeri herkentyűket is be tudja fogadni."

"A porosodástól védve, zárt szekrényekben található minden olyan edény, eszköz, ami csak a főzés során szükséges lehet!"

"Az elősátor másik felében található az étkező-társalgó rész, ahol akár hat személy is kényelmesen helyet foglalhat,de itt látható, hogy mindegyik elősátorban plusz egy vendégágyat és ruhaszárítót is elhelyeztünk."

Elérhetőségek: makarska@makarska-lakokocsi.com, 06-30/282-40-80, 06-30/474-56-75. Minden jog fenntartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert