A lakókocsiról

Lakókocsijainkat OMIS-ba költöztettük!
Kérjük tekintse meg új weboldalunkat: www.omis-lakokocsi.com!

Mindegyik lakókocsink négy személyes, rengeteg kényelmi berendezéssel felszerelt, hangulatos, klímás szállás. Szükség esetén teljes értékű pótágyat tudunk biztosítani (elősátorban tartozék).

A lakókocsik közelében, a kemping területén egy-egy autó őrzött parkolását ingyenesen biztosítjuk. Nyaralóink természetesen korlátlanul használhatják a kemping újszerű vizesblokkjait, valamint áramszolgáltatását. A lakókocsikban - az elősátorokban, ahol zárt konyhabútor van – a főzési lehetőség adott, elektromos főző berendezés és mikrohullámú sütő áll vendégeink rendelkezésére. Az elősátorban és a külső pavilon alatt is az egy-egy hat személyes asztalnál kényelmesen el lehet férni, továbbá egy-egy hintaágy is a nyaralók tökéletes pihenését szolgálja.

Érkezéskor a kemping recepcióján kötelesek regisztrálniuk és azonosítaniuk magukat személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel. A lakókocsik kulcsait a névre szóló „Lakókocsi Bérleti Szerződés” felmutatásával a kemping recepcióján vehetik át, az egyszeri regisztrációs díj (10 Kn/fő életkortól függetlenül), az üdülőhelyi adó (18 év felett 7 Kn/fő/nap, 12-18 éves korig 3,5 Kn/fő/nap, 12 éves kor alatt ingyenes) és 250 KUNA kaució megfizetését követően (ezeket előre kell rendezni). A KAUCIÓ A NYARALÁS VÉGÉN, A KULCSOK LEADÁSAKOR VISSZAJÁR, amennyiben a lakókocsikat tisztán, sértetlenül, ép felszereléssel hagyják el (ezt a kemping személyzete ellenőrizni fogja)!

A kempingben és a lakókocsiban tárolt értékeikért sem mi, sem a kemping nem vállal felelősséget! Értéktárgyaiknak (pénz, ékszer) bérelhetnek széfet a kemping recepcióján! További fontos tudnivalókat találnak (például az EU egészségbiztosítási kártyáról) a „Hasznos” címszó alatt!!

A menüpontok segítségével, kérjük ismerkedjen meg leendő szállásával!

Elérhetőségek: makarska@makarska-lakokocsi.com, 06-30/282-40-80, 06-30/474-56-75. Minden jog fenntartva. A weboldalt készítette: Teveli Róbert